Oblíbené produkty

Nejnovější články

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu je optimálním způsobem, jak si zvýšit teplotu vody, a tím prodloužit koupání v příjemných teplých podmínkách. Čerpadlo bude efektivně využívat tepelnou energii z okolního prostředí, aby ohřálo vodu v bazénu. Kromě úspornosti a spolehlivosti, tepelné čerpadlo také umožní snadné ovládání teploty vody v bazénu.

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Instalace domácí vodárny není nijak složitá, avšak vyžaduje určitou znalost technických záležitostí. Je důležité správně zvolit typ vodárny, stanovit správnou hloubku vrtu, správně vybrat čerpadlo a zajistit dostatečnou údržbu. Při správné instalaci může být domácí vodárna pro vás i pro vaši peněženku velmi výhodná.

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Výběr kalového čerpadla do septiku vyžaduje zohlednění mnoha faktorů, jako jsou objem a druh kalu, vzdálenost od čerpací nádrže, výkon čerpadla a jeho spolehlivost. Důležité také jsou otázky údržby a provozních nákladů. Je tedy třeba pečlivě zvažovat, jaké čerpadlo do septiku vybrat, aby splňovalo všechny potřebné požadavky.

Co znamená časté spínání domácí vodárny

Co znamená časté spínání domácí vodárny

Časté spínání domácí vodárny může být způsobeno různými faktory jako je například špatná kvalita vody, nedostatečná údržba či poruchy čerpadla. Doporučujeme provést důkladnou kontrolu vodočerpky a případně kontaktovat odborníka, který zajistí opravu či výměnu vadného zařízení.

Jak silné čerpadlo do jezírka

Jak silné čerpadlo do jezírka

Silné čerpadlo do jezírka je základem pro udržení vody v pohybu a pro zajištění potřebného množství kyslíku pro ryby a rostliny. Při výběru čerpadla je důležité brát v úvahu množství vody v jezírku a výšku, na kterou je třeba ji čerpat. Dále je třeba zohlednit hluk, spotřebu energie a údržbu.

Co je dopravní výška čerpadla

Co je dopravní výška čerpadla

Dopravní výška čerpadla představuje maximální vzdálenost, na kterou může být tekutina čerpána pomocí čerpadla. Tato výška závisí na různých faktorech, jako jsou tlak a rozvod vody, a je důležitá při instalaci čerpadla v různých typech aplikací.

Nejprodávanější produkty