Unikátní automatizovaný systém pro přihazování v elektronických aukcích. Slouží pro jednoduché přihození ke konkrétní aukci těsně před jejím koncem.

Jak to funguje


Systém Vyhrát-aukci.CZ funguje na principu přihození na poslední chvíli, aby se minimalizovala šance ostatních přihazujících dodatečně částku navýšit.

Celý proces přidávání aukcí je velice jednoduchý a nezabere vám více jak minutu. Po vytvoření účtu a přihlášení se dostanete na svou úvodní stránku. Zde vidíte své jméno, počet střel k dispozici a případně nadcházející aukce, které sledujete. Princip, kdy vyhráváte aukci a kdy naopak bohužel ne, můžete vidět na následujících grafech:

Ještě nejste registrovaní? Nic Vám nebrání si systém vyzkoušet nezávazně a zcela zdarma - každý nový uživatel získává automaticky 3 kredity zdarma, aby si mohl systém Vyhrát-aukci.CZ vyzkoušet zcela nezávazně.

Pro ještě jednodušší registraci a přihlašování jsme přidali možnost registrace a přihlašování pomocí jednoho kliknutí - systém Vás následně zaregistruje dle účtu Google nebo Facebook.

Připravili jsme pro Vás také jednoduché instruktážní video, jak se rychle zaregistrovat a přihlásit.

FAQ


Je tato služba bezpečná?

Tato služba je založena na důvěře, kterou získáme pouze seriozním přístupem k Vám jako ke klientovi. Cílem je, aby jste z této služby maximálně profitoval a měl radost z vyhraných aukcí.

V případě, že nebudete spokojeni, nebo služby nesplní vaše očekávání, můžete svoje přístupové hesla kdykoliv změnit nebo nechat svůj účet úplně zrušit.

Co když někdo vsadí na stejnou aukci?

Vyhrává ten, kdo zapsal vyšší částku, nebo kdo zadal nejkratší dobu příhozu před koncem aukce.

Jak dlouho před koncem aukce mohu měnit maximální cenu draženého předmětu?

Položku můžete měnit maximálně 5 minut před koncem aukce.

Kolik sekund před koncem aukce za mě systém přihodí?

Na základě předchozích zkušeností se nejvíce osvědčilo přihození 5 vteřin před koncem aukce. Proto je tento čas příhozu nastaven trvale.

Jak dlouho před koncem aukce mohu aukci nastavenou v systému zrušit?

Aukci můžete úplně zrušit maximalně hodinu před koncem aukce. Poté je již střela odečtena z Vašeho účtu.

Ceník


na výhru aukce na AUKRO

1 střela


9 Kč
14 Kč

3 + 1 střela


29 Kč
49 Kč

5 + 1 střela


49 Kč
79 Kč

10 + 1 střela


69 Kč
99 Kč
platební metoda GoPay

Aktuality


Zabezpečená komunikace

Přecházíme na protokol HTTPS, místo zastaralého HTTP. Co to znamená? Pouze zvýšení bezpečnosti, která se na funkčnosti, nebo pohodlnosti procházení těchto stránek žádným způsobem negativně neprojeví.

Obnovení služby

Propojení s Aukrem by mělo být v tuto chvíli opět funkční.

Reference


Mé zkušenosti s touto službou jsou více než uspokojivé. Díky této službě jsem vyhrál již několik aukcí. Za to Vám moc děkuji a doufám, že i do budoucna bude tato služba stále bezproblémová.

klomcis

No konečně. Něco podobného jsem používal v USA na eBay, ale na Aukru mi to chybělo. Nemusím teď vstávat v noci ke každé aukci.

ramek13

Super systém! Posledních 10 aukcí jsem vyhrál v čase, kdy jsem byl na cestách, o nic jsem se nestaral. Automatické příhozy ulehčují práci.

jiriku79

Kontakt


Railsformers s.r.o.

Technologická 372/2
708 00 Ostrava - Pustkovec
Česká republika

IČO: 24704440
DIČ: CZ24704440

Spisová značka: C 36254 vedená u Krajského soudu v Ostravě