Vyklízení bytů, kanceláří a pozůstalostí - Praha

Česká firma Koch - stěhování je specializovaná především na stěhování a s tím i související vyklízení bytů, domů, kanceláří a provozoven. Zabýváme se veškerou manipulací a následným transportem nejenom nábytku, ale i všemožných předmětů a těžkých břemen.

Cokoliv pro vás efektivně za příznivé ceny vyklidíme a případně přestěhujeme nejenom po Praze, ale po celé Česke republice včetně zemí Evropské unie. Vyklízecí práce realizujeme pouze na území města Prahy, případně Středočeském kraji.

Vyklizení bytu - likvidace nábytku

Vyklidíme kompletně byt či pozůstalost dle vašich požadavků a přepravíme k ekologické likvidaci nábytek i ostatní vzniklý odpad. Zajistíme vyklízení sklepů, půdy a jiných přilehlých prostor u domu či bytu. Neprovádíme bourací práce a nezabýváme se vyklízením a likvidací sutí a stavebních odpadů či manipulací s různými chemickými či jinak nebezpečnými odpady.

Veškerý vzniklý odpad při vyklízení nekomerčních prostor je možno v úměrném objemu odložit na sběrném dvoře dle místa trvalého bydliště objednavatele. V případě likvidace pozůstalosti pro vás můžeme zajistit odborníky na případný výkup nábytku či jiných předmětů za nejlepší možné ceny.

Vyklízení kanceláří - firem - provozoven

Zajistíme vyklizení jakýchkoliv komerčních prostor jako kanceláří, skladů, provozoven a obchodů. Veškerý takto vzniklý odpad dopravíme k ekologické likvidaci pověřené skládce disponující patřičným certifikátem k likvidaci odpadů. Bližší informace ohledně vyklízení firemních prostor Vám rádi zodpovíme na telefonický dotaz.

Organizace a firmy se nemohou zdarma zbavovat odpadu na sběrném dvoře, ale pouze na placených skládkách k tomu určených a to v cenových sazbách jednotlivých provozovatelů.

Potřebujete vyklidit ?

Chystáte rekonstrukci bytu nebo domu či se stěhujete do menších prostor? Kupujete nový nábytek a chcete se zbavit starého nábytku? Koupili jste byt či dům, nebo nabyli pozůstalost a potřebujete vyklidit? Poskytujeme servis vyklízení jak nekomerčních tak komerčních prostor, vyklidíme Vaše prostory jak komletně, tak i částečně. Zajistíme pro Vás kvalitní a efektivní vyklízení bytu, domu, sklepa, garáže, půdy či kanceláře v Praze a jejím okolí.

Nabízíme tyto vyklízecí služby:

vyklízení bytů a domů

vyklízení pozůstalostí

vyklízení sklepů, půd a garáží

vyklízení kanceláří a firem

vyklízení skladů, hal a archívů

odvoz starých elekrospotřebičů jako praček, ledniček, sporáků, bojlerů , kamen a dalších

finální úklid vyklizených prostor

Vyklízení - průběh prací.

Jak vyklízení probíhá? Při větším objemu vyklizecích prací nejdříve uděláme prohlídku prostor a domluvíme se zákazníkem rozsah požadovaných služeb včetně ceny za práce a to podle cenového sazebníku nebo cenu smluvní. Dle množství a sortimentu odpadu zvolíme variantu vyklízení s přistavením kontejnerů nebo odvozem auty. Veškerý drobný odpad roztřídíme dle druhu a uložíme do pytlů případně přepravek a odneseme na vůz či do přistaveného kontejneru. Nábytek demontujeme a odneseme vcelku k vozu či kontejneru a poté rozbijeme na menší kusy a uložíme do kontejneru nebo do vozu. Po ukončení prací provedeme zákládní úklid vyklizených prostor.

číst více informací...

Google+