Přeskočit na obsah

VYKLÍZENÍ

Vyklizení bytu, domu, sklepu a nemovitostí i zahrad a pozemků. Vyklízení v Praze i v celé ČR

STĚHOVÁNÍ

Přestěhujeme vybavení bytu, domu, kanceláře i celých firem. Stěhování v Praze i v celé ČR

VYKLIZENÍ NEMOVITOSTÍ

Hledáte někoho na vyklizení nemovitosti? Ať už chcete vyklidit byt, dům, stodolu, garáž, sklep, půdu nebo třeba vyčistit pozemek či zahradu, jsme pro vás ti praví! Vyklízení objektů se věnujeme přes 15 let – kromě bohatých zkušeností nabídneme vždy i tu nejlepší cenu.

Proč si vybrat nás?

NEJLEPŠÍ CENA

Dáme vám vždy tu nejlepší cenu! Zavolejte nám na 723 381 242, domluvíme se na nezávazné prohlídce u Vás a pak práci naceníme.

MAKÁME!

Ať už potřebujete vyklidit libovolný objekt v jakémkoliv stavu, cokoliv přestěhovat či odvést – nezalekneme se, mákneme a prostě to uděláme.

ZKUŠENOSTI PŘES 15 LET

Vyklízení a stěhování se věnujeme přes 15 let a od zákazníků máme samé skvělé recenze! Přesvědčte se i vy.
RECENZE ZÁKAZNÍKŮ >

Vyklízení prostor:

  • byty, domy, chaty, chalupy i celé bytovky
  • zahrady a pozemky
  • sklepy, suterény, půdy i podkroví
  • pozůstalosti a vyklízení po úmrtí
  • kanceláře nebo pobočky vaší firmy, sklady i hangáry
  • starý nábytek – skříně, postele, kartotéky, komody, stoly, židle, gauče a další
  • vysloužilé spotřebiče – ledničky, mrazáky, pračky, kamna, bojlery, sporáky, trouby atd.
  • poradíme si i s uhlím, dřevem, sklem, stavební sutí nebo odpadem a další…

Volejte 723 381 242

Fungujeme NON-STOP | Nezávazně přijedeme, naceníme

STĚHOVÁNÍ

Praha, Středočeský kraj i celá Česká republika

Měníte své bydliště? Potřebujete se přestěhovat na druhý konec Prahy a nebo třeba přes celou republiku? Nemusíte nikde shánět příbuzné s kombíkem nebo obvolávat kamarády – my vám se stěhováním rádi pomůžeme, ať už se chcete zabydlet kdekoliv! Přestěhovaný nábytek samozřejmě sestavíme a umístíme, kam si budete přát. Navíc se přizpůsobíme vašemu času, vy už se budete starat jen o příjemné maličkosti jako třeba kam umístit oblíbenou vázu po babičce! 

VYKLIZENÍ ZAHRAD

Potřebujete posekat pozemek, vyklidit zahradu, pokácet a vymýtit náletové dřeviny a keře? Zavolejte nám na telefonní číslo 723 381 242 – přijedeme kdykoliv, váš pozemek či zahradu vyklidíme a nakonec po sobě uklidíme, tedy odpad z vyklízení odvezeme. Nemusíte se tak starat vůbec o nic -nechte vše na nás!

„Byl jsem v obtížné situaci a potřeboval jsem stěhovat 80m byt k prasknutí zaplněný věcmi. A potřeboval jsem to neprodleně do pár dní. Na první pohled neřešitelná situace. Pan Miroslav Gabriel přijel na místo, vše prohlédl, přivezl hned bedny, odkoupil některé spotřebiče, poradil. Vlastní stěhování bylo rychlé, všichni makali… Nakonec klaplo vše tak, jak jsem potřeboval. Maximální spokojenost, doporučuji!“

Petr Nekola, Recenze z firmy.cz

„Super spolupráce, skvělá a rychlá komunikace. Nejen, že nás dokázali odstěhovat aniž by se cokoliv poškodilo/zničilo (žádné kytce se nezlomil ani list), ale byli schopní dovézt a vynést objednanou pracovní desku do kuchyně, a to druhý den po zaslání potávky. Rozhodně doporučuji, všem! LWM“

Ludmila Molišová, Recenze z Firmy.cz