+420 734 447 875
Infolinka
Rychlé dodání po celé ČR
Do 48 hod. přímo na místo

Vysokozdvižné vozíky HELI


Něco málo o vysokozdvižných vozících HELI

Hlavní předností vysokozdvižných vozíků HELI je především poměr kvality a nízké ceny. Na základě dlouholeté praxe v prodeji vysokozdvižných vozíků HELI a zkušeností s kvalitou, si jako jedna z mála distribučních firem, dovolujeme hned ve standardu nabídnout záruku 4 roky!. Moderní doba si žádá moderní změny. I v tomto trendu společnost HELI nezůstává pozadu. V posledních letech prošly vysokozdvižné vozíky HELI kompletním faceliftem, jsou osazovány nejmodernějšími ovládacími i bezpečnostními prvky. Vozíky na evropský trh dodáváme s japonskými agregáty KUBOTA, NISSAN, JMC. Více se dozvíte na stránkách www.heli.cz

Zde na stránkách si vyberte v kategorii stroj, který vám vyhovuje. Každá kategorie či konkrétní podkategorie obsahuje jednoduchý poptávkový formulář včetně možnosti vypsání vašich konkrétních požadavků. Na základě odeslané poptávky vám RYCHLE VYPRACUJEME NEZÁVAZNOU CENOVOU NABÍDKU DLE VAŠICH POŽADAVKŮ. Věříme, že budete spokojeni.




AKČNÍ NABÍDKA VYSOKOZDVIŽNÝCH VOZÍKŮ HELI

Akční nabídka ručně vedených vysokozdvižných vozíku HELI. Podrobnější informace o nabízených akčních produktech zde: www.eulift.cz

 

Chcete vědět něco o nás?

Jsme pružná moderní společnost, již 18 let zajišťujeme služby v oblasti prodeje a pronájmu manipulační techniky. V průběhu času jsme vybudovali rovněž rozsáhlé servisní zázemí a sklad náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky HELI. Nyní disponujeme 14 plně vybavenými servisními vozy, zakládáme si na kvalitním proškolení servisních techniků a na kvalitní diagnostické technice, která je v dnešní době nezbytná, k přesné diagnostice poruchy. Naším nejdůležitějším obchodním partnerem je pátý největší dodavatel manipulační techniky - společnost HELI, kterou zastupujeme již 15 let na českém a slovenském trhu. V roce 2016 nám bylo předáno ocenění za nejlepšího prodejce vysokozdvižných vozíků HELI na světě. Toto naše stabilní propojení bylo založeno především na pružné komunikaci a mnohé mravenčí práci, které se nám v posledních letech zúročuje. V našem centrálním skladě v Pardubicích máme na 4000m2 skladových prostor. Disponujeme velkými skladovými zásobami různé manipulační techniky, od paletových vozíků až po čelní vysokozdvižné vozíky k okamžitému dodání, pro spokojenost zákazníka. Náš personál vám ochotně zodpoví všechny dotazy a pomůže s výběrem vhodné manipulační techniky přímo na míru.

Bezpečnostní zdravotní opatření

Aktualizace opatření COVID-19: Výdej osobních odběrů z e-shopu nepřerušen. I přes stávající situaci ohledně COVID-19 zůstáváme v provozu za dodržení bezpečnostních hygienických pravidel. Při osobních odběrech na výdejně e-shopu platí následující bezpečnostní opatření, která rovněž naleznete i na vstupních dveřích: Vstup je možný pouze s ochranou dýchacích cest a povolený rozestup od jiných osob jsou min. 2 m. U vstupu je umístěna dezinfekce na ruce, která je k volnému použití. Při příchodu na recepci vyčkejte na pokyny našich zaměstnanců. Dodání zboží přepravními firmami funguje beze změn. Děkujeme za pochopení a za respektování bezpečnostních hygienických pravidel.