Vzory zmlúv zadarmo

Pravidlo, že nič nie je zadarmo, pozná určite každý. Aj malá rada Vás môže stáť niekoľko Eur, nehovoriac o riešení celkového problému.

V súčasnosti je aj problémov omnoho viac, či už spoločenských alebo osobných, od finančných až po tie právne. Pri riešení niektorých závažných sa však oplatí prizvať radšej odborníkov, ktorí Vám vedia dobre a úspešne poradiť.

Ak však existuje možnosť mať takého služby zadarmo a k dispozícii kedykoľvek len budete potrebovať a chcieť, rozhodnutie je určite jednoznačné. A práve takého služby, rady, tipy a vzory Vám ponúka portál www.vzory-zmluv-zadarmo.sk. A všetko to úplne bezplatne.

Nezáleží na tom, či si daný vzor alebo formulár iba prezriete alebo dokonca aj stiahnete a použijete pre svoju potrebu, ani za jeden krok z menovaných nič neplatíte. Môžete tak využívať množstvo zmlúv zadarmo pre každú príležitosť a Vašu potrebu. Ak nepotrebujete služby právnika z iných vážnejších dôvodov, ako je spísanie zmlúv, dohôd, žalôb a podobných, staňte sa nimi Vy a ušetrite svoje peniaze.

Portál www.vzory-zmluv-zadarmo.sk ponúka vzory zmlúv vytvorené pre Vaše potreby na základe profesionálov z oblasti práva. Vzory od životopisu, žiadosti o pracovný pomer, výpoveď, cez obchodné zmluvy ako kúpna zmluva, zmluva o dielo, zmluva o prenájme až po právne vzory, akými sú žiadosti, sťažnosti, žaloby, splnomocnenia, ale aj rôzne formuláre a návrhy – to všetko nájdete tu a zadarmo môžete aj využívať ako budete potrebovať.

Staňte sa vlastnými právnikmi

Na týchto stránkach nájdete stovky vzorov zmlúv a iných dokumentov, ktoré Vám budú užitočné pri riešení vašich každodenných problémov.

  • Všetky vzory sú plne zdarma na stiahnutie.
  • Môžete nám tiež zaslať vlastný vzor, ktorý chcete dať k dispozícii ostatným.
  • V prípade potreby si môžete v našom zozname vyhľadať právnika alebo advokáta z vášho okolia

Ako nájdete vzory zmluvy

Vyhľadať váš vzor zmluvy môžete niekoľkými spôsobmi:

  • Napíšte to čo hľadáte vyhľadávacieho políčka.
  • Vyhľadávaním s intuitívnou navigáciou kliknutím na oblasť, ktorej sa Váš hľadaný vzor týka.
  • Pomocou abecedného zoznamu – vyhľadá vzory z názvom začínajúcim na zadané písmeno.

Vzory zmlúv k stiahnutiu zadarmo

žiadosť, odvolanie, životopis, pracovná zmluva, kúpna zmluva, rozvod, žaloba, formulár o dopravnej nehode, zmluva o dielo, nájomná zmluva, pracovná zmluva, prenájom, žiadosť o príspevok, plná moc, dohoda , výpoveď z pracovného pomeru, žaloba, zmluva o spolupráci, návrh zmluvy a mnohé ďalšie zmluvy, dokumenty, návrhy a formuláre.

Naposledy pridané zmluvy

  • Dohoda o úprave rodičovských práv k maloletému

    2016-05-06 10:51:06

    Chcete sa ako rodičia dohodnúť na starostlivosti o dieťa alebo o výške výživného? Využite vzor dohody o úprave rodičovských práv.

  • Splnomocnenie na bankové úkony

    2016-02-29 09:02:53

    Chcete poveriť člena rodiny spravovaním vašich financií, no neviete, aké splnomocnenie pre banku vystaviť?

  • Splnomocnenie (dvojjazyčné)

    2016-01-08 13:05:18

    Potrebujete využiť plnú moc v zahraničí? Stiahnite si vzor v slovenskom a anglickom jazyku. Dvojjazyčné splnomocnenie na vedenie vozidla.

  • Oznámenie o okamžitom skončení pracovného pomeru

    2016-01-05 12:34:39

    Máte zdravotné ťažkosti, ktoré vám neumožňujú pokračovať v práci? Predložte lekársky posudok a požiadajte o okamžité prerušenie pracovného pomeru.

  • Splnomocnenie na predaj nehnuteľnosti

    2015-08-24 11:48:47

    Využite vzor plnej moc, na základe ktorej splnomocnenec zastupuje vlastníka pri predaji nehnuteľnosti. Splnomocnenie obsahuje všetky potrebné náležitosti.

Dr. Milan Ficek - Právna poradňa