Postranní slideshow

Kite kurzy Kapverdy – Kiteboarding, kitesurfing

WaveMafia kiteboarding centrum se nachází na ostrově Sal, který je součástí ostrovů zvaných Kapverdy nebo-li Cabo Verde, ostrovech věčného léta a větru. Nabízí Vám během zimní sezony kompletní služby spojené s návštěvou souostroví Kapverdy se zaměřením na kite kurzy (kiteboarding a kitesurfing), včetně zajištění těch nejlevnějších letenek, ubytování dle vašich požadavků, zapůjčení vybavení, zkrátka všeho na co budete mít chuť, náladu …a někdy i (dámy prominou:) koule. V rámci našeho portfolia služeb zajišťujeme výuku kiteboardingu a kitesurfingu přímo v naší kite škole. Pod dohledem zkušených instruktorů si osvojíte správné zásady kiteboardingu či kitesurfingu a to přímo na těch nejlepších spotech, které se v rámci souostroví Kapverdy nacházejí.



WaveMafia Cabo Verde (Kapverdy) kiteboarding centrum nabízí :

  • Kite kurzy– od samotného seznámení s kiteboardingem, navázání na již získané zkušenosti, přes pilování freestyle triků včetně učení se novému až po to nejlepší co jízda s kitem nabízí – jízdu na vlnách nebo-li kitesurfing! Ačkoliv je Cabo Verde vyhlášené zejména jako kitesurfing spot, jsou podmínky k výuce kiteboardingu ideální, zejména na východní – návětrné straně ostrova Sal kde díky side-on-shore větrům je vaše bezpečnost během kite kurzu maximální.
  • kite výlety kolem ostrova– podmínky jsou na souostroví Kapverdy vhodné jak pro úplné začátečníky tak pro zdatné waveridery. Doporučíme vám popřípadě vás dovezeme naším vozidlem Toyota Hilux 4x4i s vaším vybavením na spot který bude vyhovovat vaším schopnostem
  • BEST/AIRUSH kiteboarding půjčovna, shop a test centrum – absolvovali jste s námi kite kurz nebo přemýšlíte o koupi nového draka nebo boardu? Máme skladem testovací kusy kiteboardingového vybavení značky Best a Airush (2015) – test centrum přímo na pláži!

pozadi