Tvorba webových stránek Praha - Webexpert

Webové stránky

Tvorba firemních webových stránek s maximálními výsledky, grafický design, seo, ppc, moduly na míru. Nabízíme kreativitu, pečlivost, zkušenosti. S každým projektem si hrajeme v detailech a vymýšlíme jak překonat konkurenci.

Celý článek

Webový design - monitor žluté pozadí

Grafický design

Na grafický design webových stránek klademe velký důraz. Pro každého klienta hledáme osobité řešení designu a respektujeme požadovanou funkci. Zdarma dostupné šablony nepoužíváme.

Celý článek

Designér vybírá z oranžové palety barev

Ukázky designu webových stránek

Grafický design navrhujeme vždy jedinečný s maximálním množstvím nápadů a kreativity. Dodržujeme zásadu mobil first a bereme v úvahu prostorová omezení webových stránek na mobilních telefonech. Po nakódování responzivních šablon se námi vytvořené webové stránky zobrazí na mobilních telefonech bez jediné chyby.

www.sm-system-peltramova.cz

Eva Peltrámová

www.kniharstvi-honsnejman.cz

Knihařství Honsnejmann

www.krejcovstvi-tumova.cz

Krejčovství Tůmová

Redakční systém

Našim klientům nabízíme vlastní redakční systém který je ušit na míru webovým stránkám které chceme našim klientům postavit. Blesková rychlost výstavby a editace stránek, podpora SEO optimalizace, responzivní design a další výhody.

Celý článek

Eshop na míru

Náš eshop je sestaven z modulů s možností rychlé změny či doplnění o další moduly či šablony. Ideální pro menší a středně velké zatížení s počtem produktů do deseti tisíc kusů. S námi neztratíte v elektronickém obchodování dech.

Celý článek

Ukázky webových aplikací

Máme pro Vás v šuplíku dva skvělé produkty - redakční systém webových stránek a eshop které lze snadno rozšířit o individuální funkční moduly. Klientům, kteří měli jiné požadavky jsme udělali webové aplikace na míru na těch nejlepších technologiích jaké jsou k dispozici.

www.puvap.cz

Púvap s.r.o.

www.astra-praha.cz

Taneční škola ASTRA Praha

www.karban.cz

Stavební dřevo Karban

SEO optimalizace

Ve vyhledávačích platí že vítěz bere vše, proto trvale sledujeme trendy v SEO aby naše webové stránky obsazovaly čelní místa. Po spuštění stránky trvale monitorujeme a SEO dolaďujeme.

Celý článek

PPC reklama

Efektivní využití PPC reklamy je nezbytností pro každého, kdo to s podnikáním na internetu myslí vážně. Využijte našich zkušeností a svěřte nám Vaše PPC reklamní kampaně.

Celý článek

Pojďme to spolu zkusit

Chcete na internetu ukázat konkurenci záda? Pojďme to spolu zkusit a začněme vstupním rozhovorem o Vašem podnikání. Vy znáte Vaše klienty, my máme nápady a zkušenosti, kde si jiní neví rady, my něco vymyslíme.


Poslat poptávku