Logo

Registrace do katalogů

    Dobrý den, jmenuji se Tomáš Karkoška mezi mé koníčky patří i internet. Již několik let se zabývám SEO optimalizací stránek a vím tedy, že i dnes je nezbytná registrace do katalogů. Do vyhledávačů se registrovat nemusíte, protože ten si Vaše webové stránky najde sám. Pokuď však máte nové webové stránky, je i registrace do vyhledávačů vhodným krokem.

    Já vím, že v dnešní době již cca 90 procent lidí hledá na internetu převážně ve vyhledávačích a tak se na katalogy pomalu snáší prach zapomění o)

Jenže jak už jsem říkal: registrace do katalogů je stále velmi důležitá!

    Protože i když používáte vyhledávač, tak ten musí webové stránky nějak zhodnotit, aby Vám mohl nabídnout odpovídající výsledky na váš dotaz. Jedním z kritérií je také to, kolik máte zpětných odkazů. Čím jich máte více, tím lépe. Pro vyhledávač je to totiž pozitivní informace, když na Vaše stránky směřuje takové velké množství odkazů, tak nejspíš budou Vaše webové stránky kvalitní....

Registrace do katalogů Vám tedy vlastně "oklikou" vylepší pozici ve vyhledávačích. o)

    Registrace do katalogů je nejjednodušší způsob jak zlepšit svou pozici ve vyhledávačích. Není totiž nutný žádný zásah do obsahu Vašich webových stránek a je také nejlevnější. (Na rozdíl od SEO optimalizace, což je v podstatě vytvoření nových stránek dle určitých pravidel).

    Registrace do katalogů je však zdlouhavá a náročná práce (chcete-li to udělat opravdu kvalitně) a pokuď s tím nemáte téměř žádné zkušenosti, strávíte nad tím spoustu času...

Registrace do katalogů - ceník

Nabízím Vám své služby a zkušenosti v oblasti registrace do katalogů.

Počet odkazůCena
100 katalogů ČR1490 Kč*1)
230 katalogů ČR3290 Kč*1)
50 katalogů SK790 Kč*1)
40 e-shopů (speciální katalogy)890 Kč*1)
20 firem (speciální katalogy)490 Kč*1)
(230+50+40+20) komplet4490 Kč*1)

Jako bonus navíc - Vám ZDARMA vložím také automatem odkaz do cca 45 vyhledavačů. (plus do 5 českých významných vyhledávačů ručně)

    Registraci do katalogů provádím do většího počtu, než uvádím, aby bylo zajištěno, že Váš odkaz opravdu zůstane cca v uvedeném počtu katalogů. Pokuď je možnost vložit odkaz do více kategorií v daném katalogu, tak to samozřejmě učiním. Doba, než se Váš odkaz zobrazí v katalozích je různá. U některé registrace do katalogu máte odkaz viditelný ihned, jinde to trvá i několik týdnů (měsíců)!

    Veškeré potvrzující e-maily, budou směřovány do mé e-mailové schránky. Nebudete muset nic potvrzovat. Budete-li však chtít potvrzení o každé provedené registraci do katalogu, mohu Vám sejmout obrazovku s vyplněnými registračními údaji. Cena je v tomto případě vyšší o 5 Kč za každou registraci.

    Seznam katalogů a vyhledávačů mohu poslat e-mailem na vyžádání. Po provedené registraci obdržíte samozřejmě seznam, kde všude byla provedena registrace.

Registrace do katalogů - reference



Budování dalších zpětných odkazů

    Kromě registrace do katalogů můžete získat další zpětné odkazy i po domluvě s jednotlivými provozovateli webových stránek. Většinou se domluvíte na vzájemné spolupráci, tj že Vy zobrazíte odkaz na partnera a on zase na svých webových stránkách zobrazí Váš odkaz. Nejčastěji se používá textový odkaz nebo mini ikonka - banner o rozměrech 88x31 pixelů.

    Není to snadné, protože musíte vyhledat potenciální partnery, napsat jim e-mail s žádostí, vložit kód do stránek a rovněž zkontrolovat vložení u nich. Doporučuji také občas kontrolovat své odkazy, jestli tam stále jsou, tj že je provozovatel nesmazal (ať už omylem či záměrně). Zkrátka ne každý na to má čas a chuť. Já Vám s tím samozřejmě mohu pomoci a udělat to vše za Vás...

Budování dalších odkazů - ceník

Pravidelný report kontroly odkazů
Počet
odkazů
Cena
50950 Kč*1)
1001800 Kč*1)
1502600 Kč*1)
2003400 Kč*1)
3004900 Kč*1)


Mnou vybudované zpětné odkazy budete mít neustále pod kontrolou (viz obr.).

    Pokuď někdo Váš odkaz smaže, budete to hnedka vědět! Bude Vám jednou týdně chodit e-mailem automatický report těchto zpětných odkazů!

    Musíte však mít na svých webových stránkách místo, kam se budou odkazy vkládat. Nejlepší je samostatná webová stránka. Sem však musí vést viditelný odkaz z titulní stránky (Můžete ho nazvat např. výměna odkazů, partneři, spolupracujeme, doporučujeme... ) a také doporučuji na 1 stránku vkládat jen cca 100 odkazů max.

Zpětné odkazy - reference




Pozn: *1) - Uvedené ceny jsou konečné. Nejsem plátce DPH.


 
WebZdarma.cz
TOPlist ]]>
odkazy

náplně do tiskáren * missgirls