Kupte si hodinky a nůž Wenger dostanete jako dárek.

Nože Wenger

Nůž. Nástroj, bez něhož si svůj život dokáže představit jen málokdo. Asi jako každý nástroj si za svoji existenci prošel dlouhým vývojem. Dnes máme na výběr z mnoha druhů, přizpůsobených konkrétnímu použití. Ať už se jedná o vojenské nože, nebo nože kuchyňské, armádní nože nebo kapesní. Nože od švýcarské firmy Wenger Vás nikdy nezklamou. Společnost, jež má s výrobou nožů více než staletou zkušenost, a která se spolu s firmou Victorinox zasloužila o vznik slovního spojení „Švýcarský armádní nůž“, Vám nabídne vždy jen to nejkvalitnější vybavení.

Společnost Wenger započala výrobu nožů již v roce 1893. Jednalo se o úplně nový nástroj, určený pro švýcarskou armádu, který měl v sobě skloubit více funkcí. Od té doby ale prošly kapesní nože Wenger mnoha změnami a vylepšeními a dnes najdeme v nabídce tohoto výrobce desítky modelů s mnoha funkcemi. Všechny švýcarské nože Wenger spojuje excelentní dílenské zpracování za použití jen těch nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů, klasický, nestárnoucí vzhled a výborná funkčnost. Milióny spokojených zákazníků po celém světě neustále dokazují, že se jedná o více než jen kvalitní nože. Wenger totiž na svých výrobcích neustále pracuje a snaží se je vylepšovat. Příkladem budiž řada „Evolution“, která přichází se zcela novým, ergonomickým designem, nebo modely „grip“ se speciálními gumovými vložkami pro dokonalý úchop.

V podstatě je tedy výběr naprosto jednoduchý. Pokud hledáte propracovaný, léty ověřený multifunkční nástroj, neváhejte. Kvalitní nože Wenger Vás podrží v každé situaci!

Prohlédněte si řady nožů Wenger, přečtěte o historii firmy Wenger nebo o ne už zcela konkurenčních nožích Victorinox. Dozvíte se zde také, že Wenger dělá kromě nožů také kvalitní švýcarské hodinky.