Telefon
Mail
PRODEJ TRUHLÁŘSKÉHO, HOBLOVANÉHO A PALIVOVÉHO DŘEVA
PRODEJ TRUHLÁŘSKÉHO, HOBLOVANÉHO A PALIVOVÉHO DŘEVA

Kvalitní sušené truhlářské a stavební řezivo - Wood Rakušan

Wood Rakušan, dřevozpracující společnost založená v roce 1994, produkuje pro zákazníky z celé České republiky i ze zahraničí kvalitní sušené řezivo pro truhlářskou výrobu a stavební účely. Truhlářské a stavební řezivo dubové, smrkové, borovicové, jasanové, olšové, modřínové a topolové řežeme v délkách od 2 500 do 5 000 mm, v tloušťce 25 až 70 mm. Ale na přání zákazníka nachystáme řezivo v požadovaném rozměru. Truhlářské a hoblované řezivo sušíme v sušárně dřeva na 8-10% vlhkost.
Disponujeme dvěma sklady řeziva, ve kterých je uskladněno zhruba 18 druhů domácích listnatých a jehličnatých dřevin – dub, buk, bříza, olše, topol, jasan, javor, habr, akát, lípa, třešeň, jilm, ořech, osika, hruška, smrk, borovice, modřín. Poptávku po cizokrajných dřevinách vyřizujeme po dohodě se zákazníkem. Hlavní sklad dřeva se nachází v Mladoňovicích v okrese Třebíč, viz mapa, další sklad je situovaný v Jemnici.
Vedle stavebního a truhlářského řeziva se od roku 2010 věnujeme také výrobě hoblovaného řeziva a palivového dřeva. Štípeme a prodáváme volně sypané, skládané měkké a tvrdé palivové dřevo.

wood_rakusan_EU

PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ NÁS?
KVALITNÍ ŘEZIVO

Nabízíme řezivo pro truhlářské a stavební účely vysušené na 8-10% vlhkost!

Kvalita
ROZMĚRY ŘEZIVA

Nabízíme řezivo v délkách od 2 500 do 5 000 mm, ale vyhovíme i vašim individuálním požadavkům.

Rozměr na míru
18 DRUHŮ DŘEVIN

Skladem máme zhruba 18 druhů domácích listnatých a jehličnatých dřevin!

Kvalitní řezivo