Realizace zahrad, návrhy zahrad, fotogalerie | Zahrada Dvořáček

Nechte starosti nejen s realizací na nás

Specialita našeho řemesla jsou zahrady na klíč. Od návrhu zahrady přes terénní úpravy po kompletní osázení. Nejednáte s hromadou firem, vše řeší náš tým – i když si budete přát třeba terasu nebo jezírko. Budete v kontaktu jen se zahradním architektem. Koordinuje veškeré práce a dohlíží na přesné dodržení návrhu. A vy se jen těšíte na zahradu, kde vám bude náramně.

Jsme zahradní architekti. Co navrhneme,umíme rovnou i zrealizovat.

Návrhy zahrad

Realizace zahrad

Závlahové systémy

Stavební práce

7 trumfů, když svěříte realizaci zahrady našemu týmu

1. Zahradnické řemeslo děláme přes 20 let. S námi ušetříte. Žádný pokus/omyl, bude to rovnou perfektní.

2. Čeká vás komplexní péče „od projektu po realizaci celé zahrady“, rádi se postaráme i o celoroční údržbu.

3. Provedeme terénní i stavební práce, položíme travní koberec, instalujeme závlahový systém, vytvoříme jezírko… vše, co si přejete.

4. Jsme zahradní architekti, taky zedníci, kameníci, elektrikáři atd. A samozřejmě zahradníci, protože tohle řemeslo milujeme!

5. Máme veškerou těžkou a nákladní techniku – bagry, zakladače trávníku, nákladní auta… nejsme proto na nikom závislí. Až na počasí.

6. Zahradní architekt je vždy součástí realizace a dohlíží doslova na vše, vy se o nic nestaráte.

7. Krásné okolí domu výrazně zvýší tržní hodnotu domu a prestiž vaší nemovitosti.

Zahrada od A do Z – od návrhu po údržbu, od vašeho přání... po perfektní zahradu

Máme viditelné reference

Ceny obvyklé, výsledky odlišné

Působíme v Brně a okolí

Při realizacích zahrad zapojujeme všechny vaše smysly a propojujeme vás s přírodou

Má být vaše zahrada místo, kde vám bude náramně? Ať už vaši rodinu tvoříte jen vy a váš pes nebo máte pod jednou střechou trojčata a prarodiče, vytvoříme vám venkovní prostor, kde bude mít každý své oblíbené místo. Nejsme kouzelníci, přesto s venkovním prostorem kouzlit dokážeme. (Přesvědčte se v naší galerii.) Nebojíme se realizovat neobvyklá řešení a nikdy nezapomínáme na dokonalou funkčnost. Při tvorbě dbáme na komunikaci s klientem tak, aby byla v konečné podobě zahrady otištěná naše odbornost i jeho vize a potřeby. Díky tomu je návrh a realizace zahrady od zahradního architekta trvalá hodnota.

zahradadvoracek_logo 01

„S prací týmu pana Dvořáčka jsem byla moc spokojená a výsledek předčil veškerá očekávání. Zahrada se v průběhu roku neustále proměňuje, od jara do podzimu v ní kvete spousta květin různých barev a sledovat jejich střídání je fantastický zážitek. Práce pana Dvořáčka navíc neskončila realizací: o zahradu se stále zajímá, několikrát ročně mě navštěvuje a radí, jak o ni pečovat.“

Linda B.

Poptávkový formulář

Mám zájem o:

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Realizujeme zahrady v Brně a okolí

Součástí realizace vaší zahrady je vždy náš zahradní architekt. Koordinuje veškeré práce a dohlíží na přesné dodržení návrhu. A vy se jen těšíte na výsledek.

Cestovat do exotiky? Investujte do své zahrady a užívejte si dovolenou 365 dní v roce. O perfektní dovolenkové kulisy se postaráme my…

Pokud máte zahradu a knihovnu, máte vše, co potřebujete.

Cicero, římský filozof a státník, 106–43 př. n. l.