Kategorie

Zahradní krby

Jsme spolehlivý prodejce se specializací na zahradní krby Norman od roku 2006. Poradíme Vám s výběrem zahradního krbu a příslušenství ke krbu.Široká nabídka příslušenství pro zahradní krby, venkovní krby, zahradní krby na dřevěné uhlí, plynové grily, elektrické grily, udírny. Naleznete zde vše potřebné pro zahradní krby nebo grily - grilovací rošty, grilovací jehly, grilovací motorky, grilovací nářadí, omáčky, marinády, koření, podpalovače, čističe, talíře, pochodně a lampové oleje

Zahradní krby
Zahradní krb Norman ALEGRA DOPRAVA ZDARMA

Zahradní krb ve dvoubarevném provedení? Ano, s výraznou římsovou deskou a jemným otryskaným povrchem..
15 666 Kč
Zahradní krb Norman ARCUS EXCLUSIVE DOPRAVA ZDARMA

Cena krbu je platná pro provedení s nerezovou střechou a bez odkládací poličky - tu je nutno objedna..
16 373 Kč
Zahradní krb Norman ATLAS DOPRAVA ZDARMA

Zahradní krb ATLAS Tyto velmi oblíbené stylové zahradní krby se kromě robustní konstruk..
10 322 Kč
Zahradní krb Norman ATLAS S DOUZOVACÍ NÁSTAVBOU DOPRAVA ZDARMA

Zahradní krb s udírnou, který vychází z koncepce krbu Atlas, doplněného o douzovací díl s dvířky, kr..
12 976 Kč
Zahradní krb Norman AVANTA EXCLUSIVE DOPRAVA ZDARMA

Může být stavebnicový betonový zahradní krb exclusivní? Krb Avanta Exclusiv Vás o tom přes..
18 104 Kč
Zahradní krb Norman INCA DOPRAVA ZDARMA

Výjimečné zahradní krby Inca se odlišují svým neobvyklým designovým řešením. Mírně zaoblen..
13 314 Kč
Zahradní krb Norman NOVERA DOPRAVA ZDARMA

Obrázek - varianta s měděnou střechou Cena krbu je platná pro provedení s nerezovou střechou. ..
14 095 Kč
Zahradní krb Norman PALEO DOPRAVA ZDARMA

Originální, rustikální zahradní krb sjednocující kouzlo otevřeného ohně s charakterem přírodního kam..
15 104 Kč

Zahradní krby, s udírnou, krby s grilem, doprava ZDARMA***

Zahradní krby firmy Norman se vyznačují vysokou kvalitou provedení nesrovnatelnou s obyčejnými, levnými zahradními krby. Firma Norman se snaží nabídkou svých zahradních krbů přispět tím nejlepším v tomto oboru. Krby jsou určeny pro grilování na zahradě s použitím dřevěného uhlí, případně drobných kusů dřeva. Standardní výbavou všech zahradních krbů je grilovací rošt s nerezovou povrchovou úpravou. Nadstandardní doplňky pro zahradní krby je možno vybrat z široké nabídky zvláštního příslušenství.

Rozdělení zahradních krbů:

Zahradní krby Norman jsou zahradní krby vyrobené z betonových dílů a jsou kombinovány s různými typy kovových střech. Zahradní krby mohou být také v celobetonovém provedení. Zahradní krby jsou dováženy v rozloženém stavu na paletě. Montáž zahradních krbů je velice jednoduchá a rychlá. Velkou výhodou zahradních krbů je jejich vysoká životnost a odolnost vůči počasí.

Zahradní krby můžeme rozdělit podle použitých materiálů při jejich výrobě:

Kamenné zahradní krby

Kamenné zahradní krby jsou vyrobeny z betonu a kamene. Vynikne jejich rustikální vzhled, který bude ladit vaši zahradě.

Omítané zahradní krby

Omítané zahradní krby mají omítaný pohledový povrch. Některé modely jsou pak opatřeny pracovní deskou, která usnadní grilování.

Zahradní krby - rohové sestavy

Rohové sestavy jsou nejlepším řešením pro větší zahradní kuchyně. Přídavné pracovní desky krbů poslouží při přípravě pokrmů.

Zahradní krby s douzovací střechou

Zahradní krby s douzovací střechou využívají tepla ve střeše zahradního krbu k uzení a douzování, ohřívání. Douzovací střecha je vyrobena z 1,5 mm plechu s žáruvzdornou úpravou. V douzovací střeše je umístěn nerezový ocelový rošt. Zahradní grily s udírnou jsou ideální pro svou multifunkčnost.

Zahradní krby s ocelovou střechou

Zahradní krby s ocelovou střechou jsou nastříkány žáruvzdornou barvou. Výhodou těchto střech zahradních krbů je jejich snadná repase a oprava a také nižší cena.

Zahradní krby s měděnou střechou

Zahradní krby s měděnou střechou jsou ideální pro svou velkou životnost, co se týče měděných střech. Na střeše zahradního krbu se časem vytvoří patina, a váš zahradní krb splyne s prostředím zahrady. Nevýhodou těchto zahradních krbů je možný odkap měděnky, především v kyselém prostředí.

Zahradní krby s nerezovou střechou

Zahradní krby s nerezovou střechou nabízejí snadnou údržbu střechy a nekonečnou životnost – nekorodují a neoxidují. Nevýhodou těchto zahradních krbů je, že v případě přetopení může střecha zahradního krbu trvale zežloutnout.

V- zářez

Všechny zahradní krby Norman jsou vybaveny tzv. V- zářezem, který je umístěn v zadní straně pracovní desky zahradního krbu. Tento V-zářez vymezuje oblast pro dilatační trhlinu. Tato trhlina se vytvoří během prvních grilování v zahradním krbu nebo během přepravy. Tato řízená trhlina slouží k uvolnění nežádoucího napětí v pracovní desce zahradního krbu. Proto při jejím objevení nepanikařte – jedná se o normální a cílenou vlastnost zahradního krbu.