Žaluzie Aleš Suchý to jsou Kvalitní české výrobky 12 let praxe v oboru Montáž do 2 až 3 dnů

Akční nabídka

! POZOR NOVINKA: Dřevěné žaluzie a bambusové roletky !
OdrážkaPřejít na dřevěné žaluzie
OdrážkaPřejít na bambusové roletky

Žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu

Dnes máme kromě klasických hliníkových žaluzií na výběr z mnoha dalších druhů horizontálních i vertikálních (také atypických) tvarů žaluzií včetně vnitřních a venkovních dřevěných i látkových rolet.

Hledáte vhodné ...

Horizontální žaluzie - přednosti a výhody:

  • výhodou žaluzií je hlavně minimální údržba, široké použití (hodí se do všech typů oken)
  • nabízíme široký výběr různých materiálů a barev, které uspokojí i velmi náročné zákazníky
  • díky cenové dostupnosti je možné na koupi žaluzií do nových plastových oken výrazně ušetřit

NÁŠ TIP: Levné žaluzie System HIT

Vertikální žaluzie - přednosti a výhody :

  • vertikální žaluzie = dekorativní prvek zastínění interiéru
  • široký výběr lamel v provedení látka, plast, dřevo
  • škála výběru nehořlavých materiálů

NÁŠ TIP: Nechte se inspirovat vzorníkem provedení

Látkové rolety - přednosti a výhody :

  • dokonalé zastínění interiéru
  • vodící lišty zabraňují průniku světla po stranách
  • široká škála barevných odstínů látek

NÁŠ TIP: Interiérová látková roleta - Sunlite

Japonské stěny - přednosti a výhody :

  • japonské stěny to je originální design pro komplexní zastínění bez ohledu na počet oken nebo křídel
  • široký výběr látek různých dekorů a materiálů
  • možnost elektrického ovládání

NÁŠ TIP: Nechte se inspirovat vzorníkem provedení

Doporučené produkty

Žaluzie Energy Žaluzie Energy Inspirujte se
Roleta Sunlite Roleta Sunlite Inspirujte se
Roleta Vivera Roleta Vivera Inspirujte se
Střešní roleta Velux Střešní roleta Velux Inspirujte se

Žaluzie

Žaluzie jsou moderní protisluneční i termo-izolační clony, jež zachycují přímé sluneční světlo a umožňují regulaci jeho intenzity. Pro svou nenáročnou obsluhu i údržbu jsou již po léta oblíbeným doplňkem mnoha bytů, rodinných domů, ale kanceláří, lékařských ordinací, provozů,... Podle umístění rozlišujeme žaluzie vnitřní a venkovní, podle typu na horizontální a vertikální. S vertikálními žaluziemi můžete místnost s velkou prosklenou plochou přeměnit v útulný interiér s příjemnou atmosférou, ať již se jedná o obývací pokoj, kuchyň, ložnici či koupelnu. Také výběr látek vertikálních žaluzií je bohatý jak v barvě, tak i v modifikacích s různým stupněm propustnosti světla a umožňuje splnit Vaše požadavky a přání při zařizování bytu, kanceláře nebo jednací místnosti v podniku. Předností vertikálních žaluzií je jejich nastavení do libovolné polohy lamel a tím regulovatelnost světla v mistnosti. Horizontální žaluzie jsou určeny k montáži na rámy a křídla plastových oken ze strany interiéru. Dokonalé splynou s oknem v jeden celek, jednoduchá a spolehlivá manipulace, minimální údržba, to jsou přednosti této žaluzie.

Žaluzie mohou být venkovní nebo vnitřní, vertikální či horizontální, záleží jen na Vás jaký způsob, druh, barvu nebo materiál si zvolíte. Hliníkové žaluzie jsou asi nejrozšířenějším způsobem protisluneční ochrany. Oblíbené jsou pro svou jednoduchost, rychlost montáže, minimální údržbu a cenovou dostupnost. Hliníkové žaluzie můžete použít do všech typů oken. Venkovní žaluzie mají efektivnější termoregulační funkci, ale konstrukce je robustnější zato však odolnější. Venkovní žaluzie zamezují přehřívání interiéru, i když zachovávají dostatečné množství denního světla.

Žaluzie do plastových oken

K novým oknům z moderních materiálů neodmyslitelně patří také žaluzie do plastových oken. Nejenže ochraní interiér před nadměrným teplem a světlem, ale také zabezpečují ochranu soukromí před nežádoucími pohledy zvenčí a navíc plní i funkci estetickou. V dnešní době si můžete vybírat z široké palety typů, materiálů a barev. Zákazník si může zvolit žaluzie do plastových oken takové, jaké mu nejvíce vyhovují. Není pro nás problém vyrábit a montovat atypické tvary venkovních i vnitřních, horizontálních i vertikálních žaluzií. Žaluzie do plastových oken vynikají především nádherným designem a dlouholetou spolehlivostí a životností. Jsou určeny především k montáži na rám plastových oken. U těchto žaluzií je kladen důraz na designové zpracování. Žaluzie do plastových oken splynou s oknem v jeden celek a vyznačují se také precizním vyřešením všech detailů uchycení. Žaluzie do plastových oken jsou populární i pro svou jednoduchou a spolehlivou manipulaci. Žaluzie jsou ovládány plastovým kuličkovým řetízkem, který zabezpečuje jak naklápění lamel, tak i celkové vytahování a spouštění žaluzie. Výhoda řetízku spočívá v tom, že je snadno očistitelný a při vytažení žaluzie nepřekáží na parapetu. K zafixování na rám okna slouží fixační struny. Ty jsou uchyceny ve spodní části rámu pomocí plastového hříbečku, který je téměř neviditelný.

Žaluzie do plastových oken nejsou žádnou náročnou operací. Montáž žaluzie do plastových oken dokáží v každé firmě, která se prodejem rolet, sítí proti hmyzu a žaluzií zabývá. Má - li být výsledek uspokojivý, přenechte montáž firmě a jejímu odbornému servisu. Žaluzie do plastových oken byly v momentě součástí nabídky plastových oken. Naše firma je schopna nabídnout co nejvýhodnější cenu, která zajistí vaši maximální spokojenost. Žaluzie do plastových oken nejsou pouhým stínícím prvkem, ale také pomohou skrýt vaše soukromí před nechtěnými pohledy kolemjdoucích či sousedů.

Rolety

Rolety patří mezi velice oblíbené stínící prvky. Rolety jsou pro svou účinnost a pohodlné ovládání ideální všude tam, kde potřebujeme chránit vnitřní prostředí místnosti před nadměrným slunečním světlem a teplem, nebo před nežádoucími pohledy zvenčí. Díky elegantnímu a modernímu designu se rolety rovněž stávají estetickým doplňkem, který dotváří interiér. Nové rolety v sobě spojují praktičnost horizontálních žaluzií a atraktivitu textilních rolety, použité materiály navíc posouvají rolety do zcela nových možností, ať již v soukromém, komerčním nebo průmyslovém využití. Rolety mohou být vnitřní a venkovní předokení rolety. Ty jsou sice robustnější, ale za to jsou odolné proti povětrnostním vlivům. Předokenní roleta se skládá z roletového pancíře, boxu a z vodících lišt. Pancíř je soubor lamel, které mohou být hliníkové nebo plastové. Hliníkové vodící lišty se připevňují do rámu okna nebo ostění a jsou dodávány ve více tvarových provedeních umožňující optimální osazení rolety.Roletový box je vyroben z válcovaného hliníku. Běžným doplňkem rolet dnes bývá motorické ovládání s možností skupinového řízení jednotlivých rolet a centrálním ovládáním.

Markýzy

Markýzy jsou určeny k celoročnímu používání, dokáží zastínit opravdu velké plochy jako například : výlohy obchodů, terasy, balkóny, verandy, okna,…. ale také dotváří image Vašeho domu, obchodu, předzahrádky, stávají se jeho nedílnou součástí a zajistí jejich dokonalý vzhled. Markýzy mají velmi jednoduché ovládání klikou a možnost nastavení úhlu naklopením. Pro vlastní stínění se používá speciální textilní materiál s vysokou pevností v tahu. Textilie obsahují UV-stabilizátor, jsou vodo-odpudivé a impregnované proti vodě i plísním. Pokud je markýz více nebo to jsou markýzy s větší plochou, doporučujeme Vám pohodlnější motorické ovládání se spínačem nebo dálkovým ovládáním. Nezapomeňte ani na větrné čidlo, které automaticky stáhne markýzu při velkém větru a zabrání tak poškození. Clona může být opatřena i světelným nebo časovým spínačem. Výhodou a předností markýz je komerční instalace a dlouhá životnost v podmínkách intenzivního provozu. Na výběr je ze široké nabídky nejrůznějších barev, vzorů a typů látek.

Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou jednoznačným řešením v tom jak zabránit obtížnému hmyzu, aby rušil rodinnou pohodu či Vás vytrhoval od práce, jsou vhodné do oken i dveří rodinných domů, bytů, kanceláří a administrativních budov. Sítě proti hmyzu se stávají nezbytnou součástí nových plastových, ale i starých dřevěných oken a dveří. Sítě proti hmyzu elegantně vyřeší problém otevřených oken v parném létě, již nebudete mít potřebu nakupovat chemické odpuzovače hmyzu a zastaralé mucholapky. Sítě proti hmyzu jsou nenápadné a neruší výhled z okna, to zaručuje technologie jejich výroby a způsobu instalace. Sítě proti hmyzu v nebrání normálnímu otevírání, zavírání či vyklápění okna. Sítě proti hmyzu mohou ochránit i Vaše sklepní prostory před hlodavci a jinými škůdci i před nečistotami. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé barvě a na okně je skoro neviditelná, hliníkový rám je vyroben z válcovaného hliníku a povrchově chráněn vypalovacím lakem.

Žaluzie, rolety, markýzy a jejich ceny zobrazíte v našem eshopu

Ceny žaluzií, rolet, markýz a dalších našich výrobků jsou rozděleny podle toho, zda požadujete výrobek na míru s dalšími úpravami a je potřeba se přesněji domluvit na specifických požadavcích, zde doporučujeme, abyste nám zavolali na telefon tel.: 728 863 201 a nebo víte přesně rozměry a další parametry, které si jednoduše nastavíte v našem konfigurátoru, který máme v eshopu a ihned uvidíte cenu výrobku, který si můžete i rovnou objednat.

Ceny žaluzií na míru - kalkulaci provádíme zdarma, zavolejte nám +420 728 863 201

Žaluzie ceník - vzhledem k širokým možnostem techniky, materiálů, provedení a častým úpravám stínící techniky na míru, je cena vždy závislá na zvoleném typu žaluzií, rolet a použitém materiálu. Zaměření a kalkulaci ceny provádíme zdarma a to i v případě, že klient nebude mít o realizaci zájem. Žaluzie ceník - orientační cenu realizace žaluzií, rolet, markýz nebo sítí proti hmyzu Vám rádi sdělíme i telefonicky (tel.: 728 863 201). Máte-li zájem o nezávaznou kalkulaci, ceník žaluzií, případně o objednávku našich služeb, neváhejte nás kontaktovat a naši zaměstnanci Vám rádi pomohou při výběru materálu i techniky. Máte atipicky tvarovaná okna ? Nevíte si rady se žaluziemi na tyto okna ? V našich speciálních pracovištích jsme schopni vyrobit různé tvary žaluzií. Podmínkou pro správné fungování námi nabízených produktů je bezchybné zaměření odborníkem, po zaměření Vám dodáme kalkulaci ceny a je jen na Vás zda naší nabídky využijete. Žaluzie ceník - to jsou naše ceny pro Vás na míru.

Žaluzie do oken

Žaluzie do oken jsou vhodné jak na plastová tak i na dřevěná okna, montují se do jejich rámu. Lamely jsou provedeny v rúzných barvách i v designu dřeva. Všechny profily jsou potaženy renolitovou fólií. Ovládání žaluzií do oken je velice snadné a jednoduché, veškerá manipulace je prováděna pomocí kuličkového řetízku, který naklápí lamely do požadované polohy a současně celou žaluzii vytahuje. K fixování žaluzie slouží fixační struny, které jsou uchyceny v rámu okna fixačním kolíčkem. Všechny uchycovací komponenty jsou skryty oku, takže nedochází k narušování estetického dojmu. Žaluzie do oken mohou být vertikální vnitřní, které jsou moderním doplňkem interiéru a lze jimi nahradit záclony nebo horizontální žaluzie jsou ideální ochranou před slunečními paprsky a jsou vhodné pro všechny typy oken průmyslových i soukromých objektů. Venkovní žaluzie do oken jsou nejosvětšenějším stínícím prvkem. Jejich kladem je vysoký stupeň zastínění, termoregulace, ochranný efekt, snižování úrovně hluku.

Žaluzie do oken mohou být jak vertikální tak i horizontální. Žaluzie do oken dnes najdeme nejen v oknech obyčejných domácností, ale prakticky jakékoliv budově, v kancelářích i provozních místnostech. Moderní žaluzie do oken jsou nabízeny v široké paletě barev, pomocí jejich nevšedního vzhledu můžeme podtrhnout celkový vzhled jakéhokoliv interiéru. Na větší skleněné plochy nebo k předělení místnosti je vhodné použít žaluzie vertikální. Jak vertikální, tak také horizontální žaluzie lze použít na atypická okna nestandardních rozměrů.

Žaluzie Praha

Žaluzie jsou oblíbené zejména pro svou schopnost přesné regulace slunečních paprsků, které necháme pronikat do místnosti. V létě tak můžeme místnost zcela zatemnit a v zimě zase necháme paprsky proniknout, aby prohřály a rozjasnily místnost. Naše firma Žaluzie Praha patří mezi prověřené dodavatele a prodejce žaluzií, dodá žaluzie podle vašeho přání a provede jejich montáž, po Praze i okolí, včetně odborného servisu. Žaluzie Praha mají svá kontaktní místa nejen v Praze, ale také v mnoha městech středočeského kraje.

Žaluzie Praha - působí v regionech Praha a střední Čechy nabízíme a montujeme žaluzie všech druhů. Prodáváme a montujeme vertikální žaluzie, horizontální žaluzie i předokenní venkovní žaluzie. Žaluzie prodáváme za příznivé ceny, v regionu Praha a ve Středočeském kraji provádíme i montáž žaluzií na všechny druhy oken, specializujeme se rovněž na montáž žaluzií do atypických oken. Žaluzie Praha - dodáváme žaluzie různých barev a šířek, žaluzie z různých materiálů (látka, kov, plast). Všechny výrobky dodáváme v libovolných rozměrech a tvarech dle požadavku zákazníka. Poskytujeme kompletní servis - poradenství při výběru, návrh řešení, zaměření, demontáž stávajících. Pokud potřebujete žaluzie, naše kontakní místa jsou v jak Praze tak i v Mladé Boleslavi, Nymburku, Kolíně, Rudné, Jesenici, Kladně, Čelakovicích, Říčanech, Neratovicích, Velkých popovicích, Poděbradech, Kralupech nad Vltavou a v mnoha dalších městech Středočeského kraje, kontaktujte nás na tel. 728 863 201 - Žaluzie Praha jsou tu pro Vás.

Vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou moderní alternativou tradičního zastínění a zatemnění interiéru. Vertikální žaluzie patří v dnešní době mezi hlavní módní trendy pro svojí variabilitu a jednoduchost ovládání. Vertikální žaluzie jsou dekorativním a estetickým prvkem, nahrazují tradiční bytové prvky, jako jsou záclony a závěsy, jsou vhodné pro vyřešení interiéru reprezentačních prostorů, pracovního prostředí, kanceláří, sálů, učeben, ordinací a mnoha dalších prostor. Díky bohaté škále používaných materiálů, široké paletě barev, několika způsobům zastínění a různým variantám montáže a ovládání, mohou najít své místo i v mnoha domácnostech a mohou se stát onou pomyslnou elegantní třešničkou při budování Vašeho doma. Vertikální žaluzie se uplatní všude tam, kde jsou velké prosklené plochy jako jsou hodně velká okna a výlohy. Výběr látkových lamel je dnes tak pestrý, že si vybere určitě každý a zdaleka se nejedná jen o nezajímavé kancelářské vzory. Látky mají nejen různé barvy a vzory, ale zejména vlastnosti, to znamená různou propustnost nebo odrazivost.