výroba okenních a dveřních sítí proti hmyzu v mnoha barevných variantách

Naše firma nabízí za příznivou cenu kvalitní stínící techniku a s ní související výrobky. Realizujeme zakázky nejen v  Táboře a okolí, ale po dohodě jsme připraveni vás navštívit i jinde.

Základem sortimentu jsou  především klasické horizontální žaluzie, od standardního provedení až po varianty  barevně i tvarově sladěné s rámy např. eurooken.  Následují  žaluzie vertikální, ty díky obrovské škále barev a použitých moderních materiálů mohou najít uplatnění a místo ve většině  interierů. Dále pak nabízíme  látkové roletky pro klasická i střešní okna,  dveřní a okenní sítě proti hmyzu , z předokenních systémů je tu screenová  roleta SunStop,  jednoduchá předokenní ručně stahovaná roletka, vyrobená ze speciální děrované textilie uložené v kazetě. Tato roleta dokáže významně zabránit zvyšování teploty v místnosti, při zachování výhledu z okna.

Některé z produktů se dodávají ve více typech, ty se násobí např. několika tloušťkami a širkami lamel, druhy látek, několika provedeními hornich lišt a v neposlední řadě škálou barev a polepů nabízených k jednotlivým druhům. Každá z těchto položek  a  rozměry, různě ovlivňují cenu výrobku. Často se teprve po osobní konzultaci vybere vhodný výrobek, s kterým zákazník původně nepočítal. Je velmi obtížné vytvořit jednoduchý, přehledný ceník, který by byl pro zákazníka srozumitelný a ve kterém by se snadno orientoval.

  • proto je nejjednodušší kontaktovat nás telefonicky, emailem nebo využít kontaktní formulář, na něm nejlépe zanechat i telefonický kontakt. Rádi se vám ozveme  nazpět a  společně upřesníme  vaše požadavky.



    PRO JEDNODUCHÉ, ORIENTAČNÍ A RYCHLÉ NACENĚNÍ ŽALUZIÍ pošlete SMS na tel. 776499332 (šířka x výška skla, počet ks, barva a materiál okna)

Pokud si nejste  jisti, který typ by byl vhodný pro vaše okna, je vhodné domluvit návštěvu a osobně vše probrat. Přijedeme a poradíme se správným výběrem, a vše případně zaměříme.

                                   Děkujeme za váš zájem.