Přidejte se k nám na Facebooku

Profesionální ruční registrace do katalogů

 

 Registraci do katalogů již neposkytujeme.

 Katalogy již nepřinášejí v SEO užitek.

 Své peníze raději investujte do kvalitního linkbuildingu.

Nabídka alternativy k registraci do katalogů

Jako náhradu za registraci do katalogů vám nabízím budování kvaltiních odkazů. Každý web je unikátní a má jiné konkurenční výhody, které se během linkbuildingu využívají. Obraťte se na mne a zpracuji pro vás plán budování zpětných odkazů.

Proč již nemá registrace do katalogů smysl?

Zápisy do katalogů ztratily v poslední době smysl. Vyhledávače jsou stále dokonalejší a berou v úvahu pouze zpětné odkazy, které jsou přirozené a nesnaží se manipulovat s výsledky vyhledávání. Odkazy z katalogů lze získat velice snadno a jejich hodnota se blíží nule - nepřináší užitek návštěvníkům a to je důvod, proč je vyhledávače ignorují.

Registrací do desítek až stovek katalogů si také můžete poškodit svůj odkazový profil. Věnujte se tedy raději kvalitnímu linkbuildingu.

Jsou všechny katalogy "špatné" a nemám do nich svůj web registrovat?

Určitě ne. Na českém internetu je stále několik katalogů katalogů, kam se vyplatí váš web zaregistrovat. Jde především o katalog firmy Seznam.cz Firmy.cz a firmy Centrum Holdings najisto.cz.

Z těchto katalogů můžete jednak získat kvalitní návštěvnost, ale i hodnotný zpětný odkaz.

Mezi další kvalitní katalogy patří zejména ty regionální (zaměřené na konkrétní město nebo oblast) a katalogy specializované na dané odvětví. Jde například o katalog řemeslníků NejŘemeslníci.cz a další.

Před registrací si tedy vždy ověřte, že se jedná opravu o kvalitní katalog.

Mám smazat odkazy z katalogů, které mám již vytvořené?

Registrace do nekvalitních katalogů může poškodit odkazový profil vašeho webu a za určité situace může dojít až k penalizaci především ze strany Googlu. Místo mazání odkazů z katalogů však doporučuji raději věnovat vaše prostředky budování kvalitních zpětných odkazů.

Jaký způsob budování zpětných odkazů mám místo katalogů použít?

Budování odkazů se dnes přesouvá z čistě technického hlediska spíše do roviny budování vztahů. Abyste mohli vybudovat vztah, ze kterého budte těžit, musíte do něj něco přinést. V oblasti optimalizace pro vyhledávače a webového prostředí se může jednat především o hodnotný obsah (text, obrázek, infografika, widget, on-line nástroj apod.). Majitel webu velmi rád odkáže na autoritivní obsah, který se týká jeho oboru.

Vytvořte si tedy podrobný plán linkbuildingu, podle kterého poté budete zpětné odkazy získávat. Pokud si nejste jisti, jak na to, obraťte se na zkušeného linkbuildera.