Řešíme exekuce na nemovitost

s naším řešením exekuce na nemovitost budete spokojeniMáte dluhy, kde se jen podíváte? Přijaté upomínky a nezaplacené účtenky házíte do koše? Nebo dokonce zásadně nevyzvedáváte doporučnou poštu ? Pak bohužel míříte přímo k tomu, aby na Váš majetek byla uvalena exekuce.

Nikdo nechce, aby mu byl exekutorem odstavem bankovní účet, byla mu jakkoliv strhávána část jeho mzdy a v nejhorším případě nařízena exekuce movitých věcí a nebo dokonce exekuce nemovitostí.

Člověk by řekl, že je velmi jednoduché své dluhy ignorovat. Ano, opravdu to jednoduché je, ale následky bohužel přetrvávají. Vaši věřitelé rovněž nespí a své peníze se budou snažit získat nazpátek.

Co Vám nabízíme?

– Lukrativní nabídku velmi rychlého řešení exekuce na nemovitost. Zajistíme Vám nejen řešení exekuce na nemovitost, ale umíme vyřešit a zajistit komplexní oddlužení jak Vás, tak oddlužení nemovitostí a firem.

Jsme profesionálové v oboru a máme dlouholeté zkušenosti s řešením finančních obtíží svých klientů. Zbavíme Vás Vašich dluhů, zabráníme tvorbě dalších a tím možné další hrozbě exekuce na nemovitost.

Nic nedlužíte, a přece?

Možná jste si vzali úvěr nebo půjčku a řešíte problém s pravidelným splácením. To je situace, která se může stát. Důvody jsou různé, ať už jde o ztrátu zaměstnání, závažné finanční výdaje (rozbitý automobil, pračka) a Vy jste si vzali zboží na splátky. Až postupně zjišťujete, že nemáte ani na splácení samotného dluhu, ani na splácení úroků navíc.

Tuto svízelnou situaci řešila celá řada našich spokojených klientů. Přitom je to jednoduché – stačí zahodit účtenku od poskytovatele připojení, mobilního operátora nebo včas neplatit nájem. Další skupinou jsou lidé, kteří využívají jízd „načerno“ v prostředcích MHD a kupí se jim dlužná částka při chycení revizorem.

Upomínky a účtenky je velmi jednoduché ignorovat nebo je prostě omylem zahodit. Mnohem horší je pak problémy s tím spojené řešit.

řešení exekuce na nemovitostUrčitě si nyní říkáte – já nikomu nic nedlužím, vše platím jak mám. Mě dluhy a exekuce na nemovitost nehrozí. V krajních případech však může i Váš majetek být ohrožen exekucí. Chcete vědět kdy? Podívejte se na následující stránky nebo využijte našeho nezávazného kontaktního formuláře, pokud si nejste s čímkoliv jistí.

Výkup nemovitostí jako řešení exekuce na nemovitost

Potřebujete peníze rychle a na ruku a jako vhodné řešení vidíte prodej své nemovitosti? Pamatujte na to, že prodej klasickou formou pomocí inzerce apod. se může poměrně protáhnout. Pexekuce na nemovitostrůměrná doba prodeje nemovitosti je cca 6 měsíců a tak se může prodej prodražit například držením prázdného bytu.

Pokud nechcete tak dlouho čekat, nabízíme Vám službu výkup nemovitostí. Jde o finančně velmi zajímavou službu, při které Vám garantujeme vysokou výkupní cenu dosahující až 80% tržní hodnoty nemovitosti. Výkup nemovitostí je tedy vhodnou alternativou pro ty, kteří své peníze chtějí ihned.

Dále je služba vhodná pro ty klienty, kteří mají finanční potíže a hrozí jím exekuce na nemovitost. Výkup v této situaci představuje cestu, jak získat peníze za svou nemovitost, rychle umořit dluhy a zároveň nepřijít o velkou část peněz, kdyby byla Vaše nemovitost vzata do dražby. Tyto dražby jsou prakticky vždy krajně nevýhodné.

Copyright 2011 Zastavte vaše exekuce | Seo Ostrava od Webdevel s.r.o.