Sony Ericsson Xperia Mini - představení telefonu

Sony Ericsson Xperia Mini Zdravíčko, dovol, abych Tě na chvíli zastavil a vysvětlil Ti, proč zrovna mě máš věnovat dalších 10 minut Tvého života. Bývám označen jako Sony Ericsson Xperia mini a jsem opravdu miniaturní chytrý mobilní telefon, kterým uděláš radost nejen svým blízkým, ale i sobě. Zkus si o mě pár řádků přečíst a třeba mě doporučit svým známým na Facebooku, pokud se někdo rozhoduje o koupi nového telefonu. Na těchto stránkách se o mně dozvíš téměř vše, počínaje vzhledem, funkcemi, aplikacemi, kterými disponuji, výhodami a nevýhodami, které mám, včetně uvedení nejnutnějšího základního příslušenství. Potom je tu možnost zapojit se do precizně provedeného diskusního fóra a napsat mým uživatelům něco zajímavého (nebo se taky na něco zeptat).

Sony Ericsson Xperia mini – aktuální cena

Jsi tu z důvodu takového, že hledáš nejnižší cenu na internetu? Mrkni dolů na porovnávač cen heureka.cz. Najdeš nejen nejlevnější obchody, ale i jejich recenze, ať nekupuješ zajíce v pytli. Vyber si svůj Sony Ericsson Xperia mini bezpečně.

Lyžování s mobilem? Asi těžko!

logo gopro S telefonem si zavoláte, sjedete sociální sítě, ale sjezdovku? Tu raději ne! Na aktivity jako je lyžování tu máme na trhu GoPro kamery, které jsou odolné a vydrží i nízkou teplotu, která na horách panuje. Navíc existuje taky půjčovna GoPro kamer, ve které si ji můžete půjčit včetně příslušenství a především pak nejnovějších modelů! A když už jsme u těch telefonů, věděli jste, že si můžete půjčit iPad? No jasně! V iPad půjčovně v Praze. Dnešní doba je skvělá a jde půjčit opravdu všechno. Stejně jako si můžete zajít do autopůjčovny, tak si můžete půjčit jakoukoli techniku, na kterou si vzpomenete.

Sony Ericsson Xperia mini – oficiální informace

Pár dní po mém oficiálním uvedení na český trh (datoval bych to kolem června roku 2010) jsem se stal jedním z nejoblíbenějších mobilních telefonů na trhu. Kdo by to byl řekl, do takového prcka, jako jsem já? Tady názorně vidíte, že co je malé, to je hezké a někdy i úspěšné a kvalitní. Schválně, tušíte, kolik měřím? 88 x 52 x 16 mm (ženy jásají, teenageři taktéž, někteří muži se těší z úžasných technických možností). Vážím pod 100 gramů, což je nádhera. Vlezu se opravdu kamkoliv, přitom se hned tak nerozbiju. Můžeš si vybrat z několika barevných provedení, tak se neboj a vyjádři svůj styl a emoce!

Sony Ericsson Xperia mini – cenový vývoj

Pokud nechceš platit zbytečně spoustu peněz navíc, mrkni na tento graf, který znázorňuje cenový vývoj mobilního telefonu Sony Ericsson Xperia mini.