Po vyplnění Vašeho emailu, budete přesměrováni na krátkou nezávaznou žádost o půjčku

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů a s podmínkami služby

Jak rychle bude zpracována žádost o půjčku?

Náš systém je zcela automatizován, takže již po několika sekundách po odeslání Vaší žádosti obdržte nejvýhodnější a nejlepší variantu rychlé půjčky ze stovky možností, které jsou dostupné na trhu.

Co potřebuji, abych mohl získat rychlou půjčku?

Získat rychlou půjčku může naprosto každý občan České republiky ve věku 18 do 75 let. Jedinou podmínkou je mít bankovní účet, na který budou převedeny peníze.

Musím být zaměstnaný(á) abych získal(a) půjčku?

Ne, získat může každý, kdo má pravidelný zdroj příjmů (např. studenti, důchodci, ženy na mateřské dovolené atd.).

Jaké doklady je nutné doložit při žádosti o půjčku?

Ve většině případů stačí pouze občanký průkaz. Dále budete potřebovat vlastní bankovní účet a mobilní telefon. Pouze v některých případech může být žadatel o úvěr požádán o zaslání dokumentů, které potvrzují jeho solventnost.

Je nutné uvést účel půjčky?

Ne, nemusíte vysvětlovat, pro jaký účel budete využívat peníze, protože půjčky jsou k dispozici na cokoliv.

Kolik si mohu půjčit?

Můžete získat půjčku od 10.000 Kč až po 300.000 Kč se splatností až 72 měsíců.

Jak dlouho budu půjčku splácet?

Po dobu od 1 měsíce až po 72 měsíců.

Nedostatek financí už nemusíme řešit návštěvou žádné banky. Mnoho lidí si ztěžuje na bankovní společnosti, které vyžadují čím dál více dokomentů a potvrzení o příjmech. Pokud je vaše výplata podle banky nízká nedočkáte se ani koruny.

Naštěstí existují půjčky bez registru, které lze získat mnohem snadněji. Je jedno, zda potřebujete pouze pár stovek před výplatou nebo několik desítek tisíc na novou kuchyň. Tato půjčka online je vhodná pro zaměstnance, matky na mateřské dovolené, důchodce, studenti nebo dokonce nezaměstnané. Říkáte si půjčka pro nezaměstnané? Ano i lidé, kteří jsou momentálně nezaměstnaní mohou žádat o finanční pomoc.

Úvěry pro každého může využít každý, kdo je občanem České republiky má nějaký příjem, bankovní účet a mobilní telefon. Na ten budete kontaktováni v případě schválení rychlé půjčky. Celá žádost o úvěr je zcela nezávazná, nemusíte se bát, k ničemu se nezavazujete.

Nebankovní úvěry lze získat ještě tentýž den. Malé částky jsou nejčastěji použity na velký nákup před vánocemi a nebo, když máme nečekekané výdaje. Větší obnosy peněz využije většina klientů na nákup nového auta nebo rekonstrukci domu či bytu.

Také je možná konsolidace pro problémové klienty. Stačí když si uděláte pět minut a vyplníte krátkou žádost. Pokud máme finanční potíže je jasné, že jemusíme řešit ihned a proto je rychlá půjčka ihned mnohdy tím nejlepším řešením. Nahlednutí do registru dlužníků není nutné, protože mnoho lidí se tam dostane nedopatřením nebo pouze proto, že nezaplatili 3 stovky za účet na telefon. Půjčka bez ručení má oprti té bankovní mnoho výhod je to rychlost, nemusíme dokládat zbytečné dokumenty a hlavně není potřeba dokládat žádný příjem.

Pokud máte děti tak jsou nečekané výdaje pravděpodobně velmi časté. A co dělt když je výplata ještě daleko. Můžete poprosit rodinu nebo blízké přátelé. Ale co si budeme namlouvat, kdo by chtěl pořád otravovat známé. Ani půjčka na mateřskou není žádnou ostudou. Maminky velmi často zůstávají sami, stávají se z nich samoživitelky, což je velmi obtížné.

Možná jste podnikatel nebo OSVČ. Stále více častou půjčkou je půjčka pro začínající podnikatele. Peníze můžete použít na nákup nebo pronájem provozovny. Tyto rychlé peníze mohou nastartovat vaše podnikání a pomoci vám v rozvoji, který by bez těchto peněz mohl trvat velmi dlouho. Lidé si dnes půjčují opravdu na všechno. Další častou půjčkou je například půjčka na auto. Češi si obvykle půjčují na ojeté vozy, protože jsou vyrazně levnější. Nemáte takovou jistotu, ale na druhou stranu můžete ojeté auto za pár let opět prodat.

půjčka na účet
Půjčka na účet je nejrozšířenější půjčkou. Úvěry na složenku poskytuje už jen pár společností. Proč tomu tak je? Získání financí na bankovní účet bývá mnohem rychlejší a jednoduší. Většina poskytovatelů má bankovní účty téměř u všech velkých bank. Díky tomu zabere převod peněz pouze pár vteřin. Půjčku můžete ihned začít čerpat a je jedno na co peníze použijete. Občas je nutné zaslat 1,- poplatek. Proč je tento poplatek nutný? Aby nedošlo k administrativní chybě a firma se ujistila, že je účet opravdu váš. Někteří poskytovatelé už 1,- nevyžadují a lze u nich získat půjčku i bez poplatku.

půjčka bez doložení příjmu
Když potřebujeme rychlé finance na nečekaný výdaj je nutné, aby byl celý proces co možná nejrychlejší a nejjednodušší. Na to je nejlepší půjčka bez doložení příjmu, která poskytuje pro žadatele značný komfort. Není nutné dokazovat svůj příjem formou výplatní pásky ani výpisem z účtu. Tím odpadne mnoho starostí. Půjčka bez doložení příjmu je nejvyhledávanější frází v odvětví online půjček. Je jasné, že mnoho lidí nemůže svůj příjem doložit, protože přecházejí do nové práce nebo jsou na úřadu práce. Tuto možnost mohu využít i studenti nebo důchodci-

půjčka pro lidi v insolvenci
Stále více občanů je v insolvenci a mají velmi velké problémy získat nějakou půjčku. V bance mají už bohužel dveře zavřené. Co dělat? Půjčka pro lidi v insolvenci je poskytována nejčastěji soukromými investory, které budete muset přesvědčit, že půjčku opravdu splatíte. Dejte si pozor na velmi vysoké úroky. Vždy se dostatečně seznamte se smlouvou a vše si velmi důkladně pročtěte.

půjčky pro zadlužené
Jste zadlužení? Asi bychom se divili kolik lidí má více jak jednu půjčku. Tuto skutečnost řeší půjčky pro zadlužené, které jsou dostatečně velké, aby vám pomohli splatit veškeré předchozí dluhy. Takovýto úvěr by měl být především výhodný. To je velmi důležité, aby jste se nedostali ještě do větších potíží. Vždy si zkontrolujte výši RPSN a velikost úrokové sazby. Také vám může pomoci konsolidace půjček. Sloučení půjček do jedné. Splácejte menší částku kratší dobu!

nebankovní úvěr bez registru
Nebankovní úvěry mohou někdy předčit i ty bankovní. Vždy záleží na tom o jakou se jedná společnost. Půjčka v bance vám pravděpodobně nabídne lepší úrokovou sazbu. Na druhou stranu pokud jste v registru dlužníků Solus nemáte v bance žádnou šanci. Nebankovní úvěr bez registru lze získat, i když máte nějaký ten vroubek. Většina lidí se do registru dlužníků dostává velmi zbytečně svou nepozorností nebo laxností. Stačí nezaplatit účet za telefon tři měsíce po sobě a už jste tam zapsáni. Potom je obtížné vůbec nějakou tu půjčku získat.

on-line půjčka
Chybí vám nějaké peníze do výplaty? S on-line půjčkou můžete rozbitou pračku nebo lednici vyřešit ihned. Pokud potřebujete větší obnos není to žádným problémem. On-line půjčka je určena pro každého občana České republiky, který má nějaký příjem, email, mobilní telefon a bankovní účet. Vyplněním krátké a nezávazné žádosti se dozvíte výsledek okamžitě.

půjčka pro důchodce
Jste důchodce a nemáte žádné zkušenosti s půjčováním peněz? Nemusíte se ničeho bát. Celá administrace je velmi jednoduchá. Zvládnou to i lidé ve velmi pokročilém věku. Rychlá půjčka pro důchodce je k dispozici každý den i o víkendu. Pokud by jste si nevěděli rady můžete se obrátit na chat vlevo dole, kde vám náš operátor pomůže s vyplněním formuláře popřípadě ho může vyplnit za vás. Nemusíte se bát, o svou bezpečnost. Veškerá dat jsou použita pouze za účelem poskytnutí půjčky.

rychlá půjčka před výplatou
Mnoho nezávislých výzkumů ukazuje, že si nejčastěji půjčujeme právě před výplatou. Většinou to jsou částky do 5 000 Kč. Půjčené peníze použijeme na nedoplatky za telefon, elektřinu nebo nájem. Nejčastější období, kdy lidé žádají o úvěr je začátek školního roku, vánoční svátky a začátek roku. Je to pochopitelné, protože v tyto časy mají lidé nejvyšší výdaje. Rychlá půjčka před výplatou je velmi oblíbenou službou. Výhoda je, že se jedná o malou částku, následné splacení nedělá většině lidem potíže. Ale pozor i malá půjčka může přerůst ve velké potíže. Pokud víte, že nestihnete včas zaplatit kontaktujte ihned svého poskytovatele. S ním se posléze domluvíte na individuálním řešení popřípadě splátkovém kalendáři.