Zahradní jezírka Ostrava

Realizujeme zahradní jezírka, koupací jezírka a automatické závlahy Toro na klíč.

Stavba zahradního jezírka je náročná a pracná a chyby, které vzniknou při neodborné realizaci jezírka se projeví velmi záhy. Zelená a zapáchající voda, nemocné ryby a uhynulé rostliny zkazí radost a způsobí nemalé problémy při rekonstrukci jezírka, která je navíc vždy velmi nákladná. Například nevhodně vytvarované břehy či špatná hloubka jednotlivých zón, což jsou nejčastější nedostatky neodborně zrealizovaného jezírka, napraví pouze kompletní rekonstrukce jezírka. Je nutné vypustit vodu, odstranit veškerý substrát, rostliny atd. a jezírko v podstatě znovu celé vybudovat.

Specializujeme se na stavbu zahradních a koupacích jezírek, využijte našich služeb! Cenová nabídka a konzultace je samozřejmě zdarma a je nezávazná. Uvažujete-li o stavbě jezírka, neváhejte nás kontaktovat!

Zabýváme se také dalšími činnostmi souvisejícími s provozem jezírek jako je rekonstrukce, servis, údržba a čištění jezírek. Nabízíme vše pro zahradní jezírka: filtrace a čerpadla Oase, EPDM kaučukové fólie Firestone, komponenty pro osvětlení jezírek, rostliny i ryby do jezírek, na našich stránkách naleznete mimo jiné návody, inspirace a fotogalerie jezírek. Provádíme také terénní úpravy např. kamenné zídky, suché zídky atd.

V nabídce najdete také údržbu servis a čištění akvárií. Zařizování akvárií i velkých a netypických rozměrů na klíč.

Jsme Vám k dispozici v celé ČR. Servis a údržbu pak provádíme v okresech Ostrava, Opava, Frýdek Místek, Havířov, Nový Jičín a Olomouc.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech