Liptov – Slovensko

Oblast slovenského Liptova nabízí na pár kilometrech neskutečné množství atrakcí, komplexů a zábavy.

Další

Dva způsoby levného cestování

levné zájezdy k moři

Chcete levně k moři? Nabízejí se dva způsoby jak ušetřit značné částky:

  • Autobusové zájezdy
  • Last Minute Zájezdy

Autobusy mají oproti letecké dopravě velikou výhodu – jsou levnější. Díky tomu je i celý zájezd výrazně levnější. Letecký zájezd v hodnotě například 8 000 Kč lze najít jako autobusový již okolo 5 000 Kč. To je znát především pokud cestujete ve větší skupince lidí – například při rodinné dovolené.

Druhým způsobem jsou Last Minute zájezdy. Pokud cestovní kancelář neprodá všechna rezervovaná místa, začne je nabízet s výraznou slevou. Můžete se tak dostat bez problémů i na polovinu původní slevy. Pro cestovní kancelář je výhodnější prodat velmi levně než neprodat vůbec.

Podívejte se na konkrétní nabídky a porovnejte si jednotlivé zájezdy sami na levné zájezdy – nabízejí se jak autobusové tak i last minute.

Ušetřete na dovolené – jeďte autobusem

Ať již srovnáme auto nebo letadlo, autobus vyjde vždy mnohonásobně levněji. A skýtá i řadu dalších výhod. Nemusíte nic zařizovat, jen pohodlně cestujete. Nemusíte čekat jako u letecké dopravy dlouhé hodiny na letišti.

Samozřejmě je zde i nevýhoda – cesta trvá déle. To je ovšem vykoupeno velmi příznivou cenou takového zájezdu.

A kam se můžete vydat? Nejoblíbenější je zájezd Autobusem Do Chorvatska – cesta trvá přibližně 12 hodin. Podobně je na tom i dovolená autobusem Do Itálie – cesta cca 14 hodin a patří mezi jednu nejnavštěvovanějších zemí během letního období.

Pokud se chcete vydat dále, nabízí se dovolená autobusem Do Řecka a zájezdy autobusem Do Bulharska. V těchto případech je ale nutno se obrnit trpělivostí – cesta trvá až 24 hodin.

Na dovolenou!

Venku začíná nádherné roční období, všichni vyrazili na dovolenou a vy sedíte pořád doma? Vydejte se taky na pohodový pobytový zájezd nebo wellness pobyt do některého z plně zařízených hotelů!

Do Bratislavy říční lodí

Lodí do Bratislavy, Plavba

O tom, že Bratislava je jedno z nejkouzelnějších měst Slovenska, není jistě sporu.  Díky protékající Dunaji se zde můžete podívat i během z jedné plaveb luxusní říční lodí. Ideální odpočinkově-relaxační dovolená a ještě lepší dárek.

Další

Turčianské Teplice – když se spojí lázně a aquapark

Mapa Turčianské Teplice

Poklidné slovenské lázně Turčianské Teplice se nacházejí necelé tři hodiny cesty od česko-slovenských hranic. Jako jediné na slovenském území jsou zaměřeny na léčbu ledvin a močových cest. Jejich největší přednost ovšem spočívá ve spojení moderního aquaparku a lázní do jednoho komplexu. Do lázní se tak může vydat celá rodina a pobyt si výborně užít.

Další

Z úpatí Bílých Karpat – Lázně Smrdáky

Lázně Smrdáky nalezneme uprostřed nedotčené slovenské přírody v Záhorské nížině, jen malý kousek od městečka Senica. Nejcennějším pokladem lázní jsou přírodní sirovodíkové prameny, vhodné jak ozdravné pitné kůře, tak i pro koupání.

Další

Pohodové a klidné lázně Dudince

Slovenské lázně Dudince jsou dokonale vyvážené. Návštěvníci zde naleznou dokonalé lázeňské služby a zároveň i dostatek příležitostí ke strávení volného času aktivním způsobem. Pobyt si tedy dokonale užijí jak klidnější, tak i sportovní povahy.

Další

Na Slovensko za zábavou – Aquapark Tatralandia

V současnosti pravděpodobně nejoblíbenější a nejnavštěvovanější místo pro rodiny s dětmi a mladé lidi se nachází přímo u Liptovského Mikuláše. Spojuje a využívá tak místní termální prameny se spoustou bazénů, trysek a klikatících se skluzavek.

Další

Odpočinkové lázně těsně u hranic – Rajecké Teplice

Mnozí z vás možná ani netuší, jak blízko mají ke slovenským lázním s léčivou termální vodou a kompletním lázeňským servisem. Nejbližší lázně se nacházejí jen hodinu cesty od českých hranic. Jsou to právě Rajecké Teplice.

Další

Previous Older Entries