Dárek nemusí být nutně věc, která bude ještě za rok strašit na polici. Darujete-li někomu dovolenou, získá od vás to jediné, co nikdy neztratí, nikdy se neomrzí a nikdy na to nebude padat prach - zážitky. Proto jsme mezi naše tipy na levné dárky zařadili i dárkové pobyty.

 

3 důvody, proč darovat dovolenou

  1. Vzpomínky na dovolenou nevyblednou, neztratí se a ani z nich nemusíte otírat prach.
  2. Překvapíte a budete originální. Vaši blízcí pravděpodobně už mnohokrát dostali svetr i knihu, ale dovolenou možná ještě nikdy. I levné ubytování na horách udělá stokrát větší radost než lahev drahé whiskey.
  3. Za dovolenou neutratíte mnoho.

 

Dovolená jako dárek nemusí být nutně položkou, která zruinuje váš rodinný rozpočet. Levné zájezdy se dají pořídit doslova už od pár stovek korun. Odpovědí jsou jako obvykle servery umožňující hromadné nakupování. Například na serveru Slevomat dovolená představuje jednu samostatnou kategorii, kde každodenně nalézají návštěvníci slevy.

Na internetu tak lze sehnat výhodně letní i zimní pobyty a potěšit tak sebe i své okolí. V rámci pobytů máte zpravidla zajištěné ubytování, stravování, často i vstup do sauny nebo fitness centra, je-li v hotelu k dispozici.

Jaké levné zájezdy můžete absolvovat? Často se objevují jednodenní výlety do aquaparků v Německu nebo prodloužené víkendy v maďarských termálech. Hitem zimního období je úchvatná Vánoční Vídeň.

Na své si přijdou také lyžaři, které zaujme zejména levné ubytování často hned u sjezdovky a výrazné slevy na permice v ceně poukazu. Levná dovolená jako dárek potěší každého.