Jednoduché online porovnání pojištění a hypoték.

Dle platné licence
České Národní banky

Proč porovnat nabídky u nás?

Porovnat nejvýhodnější pojištění či hypotéku nebylo nikdy jednodušší. Na pár kliknutí vám naše rychlá kalkulačka ušetří až 50% navíc proti klasickým pobočkám.

  • Celý proces trvá jen pár minut...
  • Alt obrázku

    Pojistné dokumenty obdržíte obratem na váš email

  • Alt obrázku

    Ušetříte více než v kammené pojišťovně.

  • Alt obrázku

    Pojištění sjednáte během pár kliknutí.

  • Alt obrázku

    a nikam nemusíte chodit...

POJIŠTĚNÍ

Co je ŠKODA Plus?

Jak název napovídá, ŠKODA Plus je program pod hlavičkou ŠKODA AUTO. Jedná se o systém prodeje ojetých vozů zmíněné značky. Tyto vozy prošly důkladnou kontrolou a automobilová společnost se za ně zaručuje.

POJIŠTĚNÍ

Jak nastartovat auto pomocí kabelů?

Nepříjemná situace, která se může stát každému. Zapnutá světla, rádio nebo zapojený chladič na nápoje přes noc vysály energii z vaší autobaterie. Je čas na použití startovacích kabelů. Víte jak na to? Máme pro vás přehledný návod.

POJIŠTĚNÍ

Jaké příjmy budete potřebovat ke schválení hypotečního úvěru?

V třesoucí se ruce svíráte klíč, který vám právě předal usmívající se realitní makléř. Dveře se vám daří odemknout až na třetí pokus, ale konečně dostáváte své emoce pod kontrolu a vstupujete do haly. Vše září novotou a voní čerstvým dřevem, zatímco velká okna vpouští dovnitř spoustu příjemného světla. Prohlížíte si zbrusu novou kuchyň, nádhernou sedací soupravu, ložnici s královskou postelí a zářivě čistou koupelnu. Vše vypadá do puntíku tak, jak jste si představovali. Vaše nové bydlení.

Napište nám